Vacatures


Vacature: Productie medewerker (M/V)

 

Dé producent op het gebied van wild- en gevogelte specialiteiten Cuno Moormann & Zn BV heeft een fulltime vacature voor een productie medewerker.

Samen met het professionele team van collega’s produceren wij het beste op gebied van wild, gevogelte en exotische specialiteiten! Wij staan voor kwaliteit en vooruitgang.

De fulltime medewerker die wij zoeken staat samen met een collega aan de basis van het proces van enkele van onze mooie producten. Je werkt elke dag samen, waarbij het belangrijk is dat je elkaar goed begrijpt en aanvult, in een plezierige sfeer. Je begint vroeg in de morgen en werkt in een gekoelde omgeving.

Ons mooie familiebedrijf met een fijne werksfeer is gevestigd in Goor. Jouw collega en wij ontmoeten je graag om te onderzoeken of je bij ons past en of wij jou de baan en interne opleiding kunnen bieden waar je naar op zoek bent. Onze voorkeur gaat uit naar iemand woonachtig in (de omgeving van) Hof van Twente, we gaan graag een langdurige arbeidsrelatie met je aan.

Wat de functie precies inhoudt vertellen we je tijdens de kennismaking en wanneer we beiden enthousiast zijn laten we je het productieproces zien.

Welke kwalificaties en vaardigheden, welke hard en soft skills zijn een pre? Wanneer je een SVO opleiding, werkervaring in de vleesverwerkende sector hebt of werkt (gewerkt hebt) of ervaring als kok heb je een prima startkwalificatie. Heb je die niet dan onderzoeken we samen of je geschikt bent voor deze functie. Communiceer je goed, ben je oplossingsgericht en stressbestendig, haal je plezier uit samenwerken en het dagelijks halen van productieplanning? Dan zoeken we jou! Belangrijk is dat je een goede fysieke conditie hebt, evenals oog voor kwaliteit en een goede (persoonlijke) hygiëne.

Wij zien uit naar jouw motivatie (/sollicitatie)brief met CV. Je kunt deze mailen aan nathalie@moormann.nl t.a.v. Nathalie Jol. Heb je vragen? Bel of app haar op nummer 06-24770827.